Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Prunusstraat 36

Waddinxveen

€ 225.000,- / Kosten koper

Omschrijving

INLEIDING

Zie het voor je, je rijd in een mooie woonwijk, door de Prunusstraat. En dan op nummer 36 vindt u deze heerlijke en nette tussenwoning. Je parkeert de auto en stapt uit. Via de onderhoudsvriendelijke voortuin loop je naar de voordeur en stapt de woning binnen. Hier kom je binnen in een halletje met rechts de meterkast recht vooruit de trap naar de 1e verdieping.

LIVING

Aan de linkerkant opent je de deur en je staat in een ruim verlichte woonkamer. De grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning zorgen ervoor dat elke zonnetstraaltje naar binnen zal vallen. Wat een lichtval en ruimte! In de woonkamer bevind zich nog een inbouwkast, welke erg handig kan zijn voor het opbergen van voorraden de stofzuiger of de strijkplank.

Lopend door de woonkamer richting de achterzijde van de woning bevind zich aan de rechterzijde een mooie keuken in een kleine L-vorm. De keuken is voorzien van diverse benodigde apparaten. Aan de linkerkant is een deur naar een klein halletje. Hier zit het toilet en de deur die toegang geeft naar de tuin.

1e VERDIEPING

Aangekomen op de 1e verdieping zie je dat deze geheel gelegd is in laminaat. Het laminaat is geheel doorgetrokken naar de aanwezige kamers. Aan de voorzijde van de woning de master slaapkamer, voorzien van een ingebouwde kledingkast. Daarnaast een wat kleinere kamer, welke gebruikt kan worden als kinderkamer, werkkamer of inloopkast. Aan de achterzijde van de woning bevind zich nog een slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Hier is de mogelijkheid om het witgoed aan te sluiten.

2e VERDIEPING

Vervolgens gaan we met de trap naar de 2e verdieping. Ook deze verdieping is geheel in hetzelfde laminaat gelegd. Hier hangt de Cv-ketel en zijn er diverse ingebouwde kasten gemonteerd. Zeer handig om de kerstversiering of winterkleding in op te bergen.. Als je doorloopt kom je uit in nog een kamer. Deze zou gebruikt kunnen worden als slaapkamer, werkkamer of rommelkamer.. Of, misschien is er wel een leuke hobby… dan is deze kamer daar ook uiterst geschikt voor. Door de grote dakramen is er genoeg lichtinval dus schilderen of bouwpakketten maken zal hier geen probleem zijn..

 

TUIN

Via de achterzijde komt u in de tuin. Een heerlijke lange onderhoudsvrije tuin gelegen op het Westen.

De tuin is in zijn geheel gestraat en voorzien van een fietsenschuurtje. Aan het einde van de tuin zit een hek waardoor u naar de straat kunt.

 

Kortom, een zeer leuke woning met nog vele mogelijkheden.

Zie jij jezelf hier zitten? maak dan snel een afspraak.. En stap in je auto..

 

Kenmerken

Categorie:
Verkoop
Prijs type:
Kosten koper
Huis type:
Tussenwoning
Status:
Verkocht onder voorbehoud
Straat:
Prunusstraat
Huisnummer:
36
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
2742 XK
Plaats:
Waddinxveen
Prijs: €
225.000,-
Beschikbaar vanaf:
04-04-2020
Bouwjaar:
1948
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
78,2 m²
Perceeloppervlakte:
113 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
193 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Ja
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo Makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo Makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Copyright © 2020 Willdoo Makelaardij | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl