Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

WilldooMakelaardij.nl logo
WilldooMakelaardij.nl
Tekst werkwijze

Werkwijze

 

Onze manier van werken kenmerkt zich door heldere stappen in het verkoopproces.

Wat mag u van ons verwachten? Wij komen geheel vrijblijvend kennis met u maken om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te inventariseren. Wij geven een advies over een reële verkoopprijs en we leggen uit hoe wij tot deze prijs komen.

Bij het tweede bezoek wordt de opdracht tot dienstverlening opgesteld en plannen we een afspraak voor de fotograaf in, zodat uw woning fraai gepresenteerd kan worden in een brochure en op diverse huizensites.

Zodra de fotograaf de fotoselectie heeft gemaakt, verschijnt uw huis op de website van Willdoo en op de bekende woningsites, zoals Funda, Jaap en Huislijn.

Bezichtigingen worden in overleg met u afgesproken. U hebt de keuze bij de bezichtiging aanwezig te zijn of juist niet. Wij handelen geheel conform uw wensen.

Zodra er een bod is, staan wij u bij in de onderhandelingen om een zo gunstig mogelijke prijs voor uw woning te bedingen.

Is de koop gesloten, dan stellen wij het voorlopige koopcontract op en verzorgen wij de overdracht van de documenten aan de notaris. Wij zien erop toe dat de inschrijving in de openbare registers tijdig en correct verzorgd wordt.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en servicegerichtheid en dit alles voor een vriendelijke prijs.

WilldooMakelaardij.nl logo
WilldooMakelaardij.nl
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

WilldooMakelaardij.nl logo
WilldooMakelaardij.nl
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

WilldooMakelaardij.nl logo
WilldooMakelaardij.nl

Copyright © 2019 WilldooMakelaardij.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl