Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Raadhuisplein 67

2941BS Lekkerkerk

€ 295.000,- / Kosten koper

Omschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijk appartement dicht bij de winkels? Mooier kunnen we het niet maken; u zit er hier letterlijk bovenop! Lekkerkerk ligt midden in de groene Krimpenerwaard aan de mooie rivier de Lek. Er is prachtige natuur. Denk b.v. aan het aangrenzende Loetbos waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. In het mooie dorp Lekkerkerk, boven het zeer veelzijdige en sfeervolle winkelcentrum ligt op de eerste verdieping dit appartement met 2 slaapkamers. Alles gelijkvloers, levensloopbestendig en zeer geschikt als u slecht ter been bent/wordt. De ingang van het complex is gelegen aan de Talsmastraat. Daar kunt u via de gemeenschappelijke hal op de begane grond de trap nemen naar de eerste etage. Wanneer het wenselijk is gebruikt u de aanwezige traplift om veilig en probleemloos het ruime betegelde terras naar uw appartement te bereiken. Laten we deze comfortabele woning voor u beschrijven.

Deze woning is dus zeer geschikt om nog jaren zorgeloos te wonen U komt binnen in de hal waar een open kast met berging ruimte genoeg biedt voor uw jassen, schoenen enz. Rechts is de deur naar de woonkamer. De grote raampartij in de woonkamer zorgt voor veel licht en behaaglijke warmte en heeft bovendien een deur naar het balkon. Dit balkon loopt over de gehele lengte van de woning. Tevens is er een vaste bergruimte in de woonkamer die voor diverse functies te gebruiken is. De inbouwspotjes in het plafond zorgen voor voldoende licht op alle plaatsen waar dat wenselijk is.

Links in de woonkamer is de deurvrije opening naar de keuken. De opstelling is in L-vorm, heeft veel kastruimte en diverse apparatuur zoals een inbouwoven, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap.

Ook hier veel licht en opnieuw een deur naar het balkon.

We gaan terug naar de hal waar we de woning binnenkwamen. We gaan naar links, de gang in.

Daar is rechts de eerste van de twee slaapkamer. Dit is de kleinste, maar is ruim genoeg voor een 2-persoons bed met kastruimte of voor een heerlijke werk- of hobbykamer. Daarna komt de masterbedroom. Een heerlijk lichte ruime kamer met ook weer een deur naar het balkon. Zowel de woonkamer, de keuken en de twee slaapkamers hebben grote raampartijen op het Zuiden en kijken uit op het gezellige winkelcentrum. Links tegenover de eerste slaapkamer is de badkamer met toilet, een af te sluiten doucheruimte en een badkamermeubel met wastafel en diverse kastruimten. Netjes betegeld en in blauwe kleurstelling. Naast de badkamer is de ruimte met de cv-ketel, de wasmachine en drogeraansluiting en genoeg plaats om lekker te hobbyen of te klussen. Daarnaast is nog een extra bergruimte en aan het eind van de gang ook nog eens plaats voor een 2-deurs bergkast.

in een gezellig betrokken dorp waar het gehele jaar door veel activiteiten worden georganiseerd.

 

Bent u op zoek naar een heerlijk appartement dicht bij de winkels? Mooier kunnen we het niet maken; u zit er hier letterlijk bovenop! Lekkerkerk ligt midden in de groene Krimpenerwaard aan de mooie rivier de Lek. Er is prachtige natuur. Denk b.v. aan het aangrenzende Loetbos waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. In het mooie dorp Lekkerkerk, boven het zeer veelzijdige en sfeervolle winkelcentrum ligt op de eerste verdieping dit appartement met 2 slaapkamers. Alles gelijkvloers, levensloopbestendig en zeer geschikt als u slecht ter been bent/wordt.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 295.000,- / Kosten koper
Aangeboden sinds:
14-11-2022
Status:
Nieuw in de verkoop

Bouw

Huis type:
Appartement
Bouwjaar:
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte:
127 m²
Perceeloppervlakte:
315 m²
Inhoud:
317 m³

Indeling

Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonlagen:
1
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Balkon:
Ja
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo Makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo Makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Copyright © 2023 Willdoo Makelaardij | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl