Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Achterweg 48

Ammerstol

€ 698.000,- / Kosten koper

Omschrijving

Sprakeloos
waren we toen we deze woning mochten bezichtigen. Niet alleen door het landelijke, rustige dorp Ammerstol met alle voorzieningen die je wenst, maar vooral door de oase van rust, ruimte en privé in en om deze woning. Heeft u een groot gezin, heeft u graag vrienden op bezoek of logé ’s , houdt u kantoor aan huis of bent u mantelzorger; aan al uw wensen kan worden voldaan. Deze grandioze woning is volledig en vakkundig gemoderniseerd met behoud van veel prachtige details. Eigenlijk kun je de woning zowel beneden als boven opdelen in 3 gedeelten. Met elk hun eigen trapopgang. En wat denk je van 4 toiletten, tenminste 5 slaapkamers, 3 badkamers (waarvan 1 in wording), 2 cv-ketels, je eigen echte bruine kroeg, diverse ruimtes die in te richten zijn als logeerkamer, werk- of hobbykamer, kantoor of extra slaapkamer. En niet te vergeten de grote prachtig aangelegde besloten tuin met diverse zit- /eet- of louncheplaatsen, een blokhut, een garage c.q. werkplaats, ja zelfs een heerlijk eigen zwembad.
Kortom: deze woning moet je zien.

Indeling
Benedenverdieping 1e deel: Door de karakteristieke voordeur kom je meteen in een mooie lichte hal met een natuurstenen vloer, welke doorloopt naar woonkamer en keuken. In de hal rechts een 1e toiletruimte en de grote woonkamer met div. radiatoren en een functionele en sfeervolle houtkachel. Links de prachtige woonkeuken eveneens met cv en houtkachel. Gaat u in de hal rechtdoor de houten open trap op, dan komt u op het voorste en eerste gedeelte van de bovenverdieping.

Benedenverdieping 2e deel: De woonkeuken (2008) is groot en functioneel met een 5-pits gascomfort.
Let in deze keuken vooral op de extra lichtinval d.m.v. een ‘3-luik’ kozijn hoog in de dakpunt.
Na de woonkeuken kom je in een ruime kamer die naar ieders wens ingericht kan worden. Daar bevindt zich, in een aparte ruimte de 2e CV-ketel (Intergas Kompakt HRE 2008) een plaats voor wasmachine, droger en vrieskast en de 2e trapopgang.

Benedenverdieping 3e deel: Hier een ruime garage met dubbele deuren, verlichting en cv. Maar nu de verrassing: Loop je door, dan sta je opeens in een heuse authentieke ‘Bruine Kroeg’ compleet met meubilair, een bar met biertap, barkrukken en zelfs disco lights op de ‘dansvloer’. Hoe uniek; een avondje uit bij jezelf thuis! Maar wil je uiteindelijk toch naar bed: via de daar aanwezige 3e trapopgang ben je zo boven.

Eerste verdieping
Bovenverdieping 1e deel: De ruimten in dit voorste deel (Zuiden) zijn nog niet geheel afgebouwd. Er is een grote slaapkamer in wording met schuifwanden, een grote badkamer, en aparte 2e toiletruimte en een ruimte waar de 1e CV-ketel is geplaatst (Intergas Kompakt HRE 2012). Boven de slaapkamer is nog extra bergruimte gecreëerd onder het puntdak.

Bovenverdieping 2e deel: Hier ligt een houten vloer. Er zijn 2 slaapkamers, met eveneens extra bergruimte onder het puntdak, een grote badkamer met douche, ligbad, thermostaatkranen, 3e wandtoilet en een meubel met dubbele wastafel.

Bovenverdieping 3e deel: Kies maar uit: er zijn ook daar nog 2 slaapkamers, een 4e toiletruimte en opnieuw een complete badkamer met douche en wastafel

Kenmerken

Categorie:
Verkoop
Prijs type:
Kosten koper
Huis type:
Vrijstaande semi-bungalow met kantoor- en bedrijfsruimte
Status:
Te koop
Straat:
Achterweg
Huisnummer:
48
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
2865 XG
Plaats:
Ammerstol
Prijs: €
698.000,-
Beschikbaar vanaf:
22-05-2019
Bouwjaar:
2008
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
2
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
308 m²
Perceeloppervlakte:
695 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
800 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Copyright © 2019 Willdoo Makelaardij | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl