Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Enge IJsselweg 2

Lopikerkapel

€ 374.500,- / Kosten koper

Omschrijving

Een heerlijkheid! Wonen in Lopikerkapel. Met zijn ca. 530 inwoners is het één van de ‘heerlijkheden’ in de aanliggende gemeente Lopik (ruim 14.000 inwoners). Deze prachtige instapklare hoekwoning in een rustige straat, is gelegen in de mooie groene Lopikerwaard, in de provincie Utrecht. Vlakbij de rivier De Lek, waar je heerlijk op div. strandjes kunt recreëren. Ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen door de vele routes die voor hen uitgestippeld zijn. Vlakbij ligt IJsselstein met haar sfeervolle historische binnenstad. Tevens is er een prima aansluiting op de snelwegen A2, A12 en A27. Lopikerkapel is een oer-Hollands dorp, waar mensen nog kunnen genieten van het goede leven, omgeven door rust en natuur, maar waar men wel sociaal en betrokken met elkaar omgaat. Omdat Lopikerkapel een erg geliefde plek is, vooral voor starters en jonge gezinnen, worden er momenteel nog extra nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Wil je niet wachten of buiten de boot vallen: Kom mee en overtuig jezelf!

Indeling
Stijl. Dat is wat je vindt in deze gehele woning. Tot in de kleinste hoekjes is er met stijl en klasse een keurige moderne woning gerealiseerd. Zodra je binnenkomt in de lichte hal, vind je links de meterkast en een keurig 1e toilet met fonteintje. Daarnaast de trapopgang naar de 1e verdieping. Doorlopend vanuit de hal, kom je in de ruime strakke woonkamer. Deze is heerlijk licht door de grote ramen en de 2 openslaande deuren aan de achterzijde, die naar de beschutte tuin (Zuiden) leiden. De open keuken is werkelijk een plaatje. Design, functionaliteit en materialen zorgen dat de meest verwende kok zich hierin thuis voelt.

Eerste verdieping
Hier vind je 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer veel bergruimte biedt door een open kastenwand. De moderne badkamer heeft o.a. een inloop-/stortdouche, een 2e toilet, een wastafelmeubel en is uitgevoerd in tijdloos grijs/witte betegeling.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je hier op een eveneens prima afgewerkte verdieping. Op de overloop de cv-ketel en de wasmachine- en droger aansluitingen. Tevens is hier een nette 4e slaapkamer, of zoals u wilt, een hobby-muziekkamer of een comfortabele thuiswerkplek.
Mocht u hier nog wat bergruimte willen: Deze is er achter de knieschotten. Op de overloop is nog een vlizotrap naar een kleine bergzolder.

Tuin
De voortuin is afgeschermd door een hekje en een lage haag en is keurig betegeld. Dit tegeldecor loopt naast het huis door tot in de achtertuin. De achtertuin is heerlijk beschut en onderhoudsvriendelijk door tegels en vlonders. De aangelegde borders zijn strak en eenvoudig te verzorgen. U heeft veel privacy, mede door de rondom aanwezige schutting, de klimopwand en door de berging en de gezellige overkapping achter in de tuin. Voor de liefhebbers; een vijver waar u prachtige vissen in kunt houden.
Kortom: Dit huis is van binnen en van buiten letterlijk en figuurlijk een heerlijkheid!

Vlakbij de rivier De Lek, waar je heerlijk op div. strandjes kunt recreëren. Ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen door de vele routes die voor hen uitgestippeld zijn. Vlakbij ligt IJsselstein met haar sfeervolle historische binnenstad. Tevens is er een prima aansluiting op de snelwegen A2, A12 en A27. Lopikerkapel is een oer-Hollands dorp, waar mensen nog kunnen genieten van het goede leven, omgeven door rust en natuur, maar waar men wel sociaal en betrokken met elkaar omgaat. Omdat Lopikerkapel een erg geliefde plek is, vooral voor starters en jonge gezinnen, worden er momenteel nog extra nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Wil je niet wachten of buiten de boot vallen: Kom mee en overtuig jezelf!

 

Kenmerken

Categorie:
Verkoop
Prijs type:
Kosten koper
Huis type:
Hoekwoning
Status:
Verkocht onder voorbehoud
Straat:
Enge IJsselweg
Huisnummer:
2
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
3412 JA
Plaats:
Lopikerkapel
Prijs: €
374.500,-
Beschikbaar vanaf:
19-01-2021
Bouwjaar:
2014
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceeloppervlakte:
210 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
320 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Ja
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo Makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo Makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Copyright © 2021 Willdoo Makelaardij | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl