Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Lopikerweg oost 12

3411JE Lopik

€ 235.000,- / Kosten koper

Omschrijving

Dit is echt een huis dat we plaatsen in de categorieën ‘nostalgie, karakteristiek, knus, huiselijk, tevreden.’ Deze authentieke riet gedekte tussenwoning met twee slaapkamers ligt prachtig landelijk gelegen, net buiten het gezellige dorp Lopik. Met polderzicht en de Lopiker Wetering voor de deur is dit een prachtige woonplek. Met een uitgebreid winkel-, school-, sport-, horeca- en cultureel aanbod is Lopik zeer zelfvoorzienend. Natuurlijk kan de woning gemoderniseerd worden, maar de sfeer van vroeger mag zeker in dit huis behouden blijven. Kom mee naar binnen en voel en zie wat we bedoelen.

 

We lopen over het ‘leuntje’ (de houten smalle toegangsbrug) over een stukje boerenerf naar de -uiteraard- deelbare boeren voordeur. Bij binnenkomst kun je rechtdoor de trap op naar de eerste verdieping. Rechts is de meterkast en de deur naar de woonkamer. Er ligt een houtmotief laminaatvloer drempelloos doorlopend van hal naar woonkamer en keuken. De schoorsteen met manteling is behouden en kan weer in gebruik genomen worden met bv een sfeerhaard of als boeken- CD- of wijnkastje. Ook het balkenplafond en de vier vlaks deuren stralen nostalgie en sfeer uit. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming. De rechter deur in de woonkamer leidt naar de keuken. Deze is aan de achterzijde en dient nog aan de eigen persoonlijke wensen worden aangepast. De linker deur geeft toegang tot de eerste slaapkamer. Uiteraard ook te gebruiken als eetkamer of kantoor maar kan wellicht ook bij de keuken worden getrokken. Vanuit de keuken kom je in de compacte aanbouw achter de woning waar vervolgens de wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting is gerealiseerd en de badkamer met toilet, wastafel met spiegel en de stortdouche. Deze ruimten zijn reeds gemoderniseerd en in grijs en antraciet betegeld.

 

Eerste verdieping: Via de hal aan de voorzijde kom je met een vaste houten trap op de overloop. Daar is nog een berging achter het dakbeschot. De slaapkamer is licht door de dakkapel aan de achterzijde. De originele dakbalken zijn een speels element in deze ruimte. Achter de knieschotten kun je nog spullen kwijt die je niet dagelijks nodig hebt.

 

De achtertuin: Deze is op het Zuiden, momenteel bestraat en heeft een houten toegangshekje en een stenen berging aan de achterzijde. Met het weghalen van het huidige struweel creëer je meer buitenruimte en licht in de woning. Ook het uitzicht wordt beter; er loopt een fietspad achter de woning. (De Vogelzangsekade) met daarachter nog een groenstrook met sloot. Hoe mooi wil je wonen.

Stap op de fiets en rij via de kade of opnieuw via een houten bruggetje direct het dorp in, naar de winkels, het openlucht zwembad, de scholen, kerken, sportvelden of ook dichtbij, naar recreatiegebied Salmsteke met strand vis- en picknickplaatsen direct aan rivier De Lek. Wat ons betreft genoeg redenen om meer informatie of een bezichtiging aan te vragen. 

 

Dit is echt een huis dat we plaatsen in de categorieën ‘nostalgie, karakteristiek, knus, huiselijk, tevreden.’ Deze authentieke riet gedekte tussenwoning met twee slaapkamers ligt prachtig landelijk gelegen, net buiten het gezellige dorp Lopik. Met polderzicht en de Lopiker Wetering voor de deur is dit een prachtige woonplek. Met een uitgebreid winkel-, school-, sport-, horeca- en cultureel aanbod is Lopik zeer zelfvoorzienend. Natuurlijk moet de woning gemoderniseerd worden, maar de sfeer van vroeger mag zeker in dit huis behouden blijven. Kom mee naar binnen en voel en zie wat we bedoelen.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 235.000,- / Kosten koper
Aangeboden sinds:
17-07-2023
Status:
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Huis type:
Tussenwoning
Bouwjaar:
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte:
60 m²
Perceeloppervlakte:
90 m²
Inhoud:
157 m³

Indeling

Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonlagen:
2
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo Makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo Makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Copyright © 2023 Willdoo Makelaardij | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl