Zoek uw huis
Tekst

Direct zoeken

Vink uw wensen aan en druk op zoeken.

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Da Costastraat 83

Lekkerkerk

€ 195.000,- / Kosten koper

Omschrijving

BIEDEN VANAF....
De leukste vorm van thuiswerken: Aan je eigen huis werken!
Deze tussenwoning is een echte ‘klussenwoning’. Heb je handige handen en een beetje geduld? Dan is dit huis echt iets voor jou. Je kunt deze woning helemaal naar eigen smaak opknappen en er een echt thuis van maken.
De voorzieningen in het gezellige Lekkerkerk zijn boven gemiddeld en bijna alles is op loopafstand te bereiken. Zo is er een uitgebreid, veelzijdig winkelbestand, diverse horeca, veel culturele, sport- en recreatie voorzieningen, lagere scholen en middelbaar onderwijs, maar ook goed openbaar vervoer en een prima verbinding via de N210 naar de steden Gouda, Rotterdam en Utrecht. Door de weidse ligging in het Groene Hart, tegen het Loetbos en aan de rivier De Lek is de natuur letterlijk naast de deur. Wandelen, fietsen, varen… je kunt er menig uurtje mee doorbrengen. Maar nu eerst: De woning:

Indeling
De woning heeft een compacte voortuin. Open je de voordeur, dan kom je binnen in een kleine hal. Daar is de meterkast en de contactkast voor de vloerverwarming. De lichte plavuizen lopen drempelloos door naar de woonkamer en keuken. De muren in de woonkamer zijn van stucwerk en steenstrips. In deze woonkamer met veel lichtinval is ook de deur naar de gesloten trapopgang die leidt naar de 1e verdieping. De open keuken is gedateerd maar nog netjes. In de aanbouw (met trespa bekleed) is een ruimte voor bv. de vaatwasser en een aparte toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

Eerste verdieping
Daar zijn 3 lichte slaapkamers, waarvan de grootse aan de achterzijde (Zuiden) ligt, een separate 2e toilet en een nette badkamer met gesloten douchecabine, badmeubel en design radiator.

Tweede verdieping
De 2e verdieping mag zeker niet vergeten worden.
Er is een ruime overloop. Daar bevindt zich de cv ketel en de wasmachine- en drogeraansluiting. Door het grote dakkapel aan de voorzijde (Noorden) is hier nog een volwaardige 4e slaapkamer, werk- of hobbykamer gerealiseerd.

Tuin
De achtertuin is deels bestraat en deels begroeid en is afgeschermd oor een houten beschutting. Achterin staat een bergschuurtje die eveneens aandacht verdiend en er is een deur naar het achtergelegen pad, zodat u eenvoudig met uw boodschappen en de fiets naar binnen kunt.
Samengevat: Dit jaren-70 huis staat in een leuke wijk, heeft genoeg te bieden, maar moet wel even aangepakt worden.
Durf jij de uitdaging aan om van dit huis een thuis te maken?

De voorzieningen in het gezellige Lekkerkerk zijn boven gemiddeld en bijna alles is op loopafstand te bereiken. Zo is er een uitgebreid, veelzijdig winkelbestand, diverse horeca, veel culturele, sport- en recreatie voorzieningen, lagere scholen en middelbaar onderwijs, maar ook goed openbaar vervoer en een prima verbinding via de N210 naar de steden Gouda, Rotterdam en Utrecht. Door de weidse ligging in het Groene Hart, tegen het Loetbos en aan de rivier De Lek is de natuur letterlijk naast de deur. Wandelen, fietsen, varen… je kunt er menig uurtje mee doorbrengen.

Kenmerken

Categorie:
Verkoop
Prijs type:
Kosten koper
Huis type:
Tussenwoning
Status:
Verkocht onder voorbehoud
Straat:
Da Costastraat
Huisnummer:
83
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
2941 GK
Plaats:
Lekkerkerk
Prijs: €
195.000,-
Beschikbaar vanaf:
30-05-2020
Bouwjaar:
1971
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
110 m²
Perceeloppervlakte:
118 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
270 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Ja
Tekst volledigaanbod

Bekijk ons volledig aanbod Verhuur Verkoop

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij
willdoo-tevredenheidsgarantie
Tekst kenmerken

Benieuwd wat Willdoo Makelaardij voor u kunt betekenen?

Willdoo Makelaardij is gespecialiseerd in het aanbod
van verhuur en verkoop van woningen

 

Laat u terug bellen Direct contact opnemen

Willdoo Makelaardij logo
Willdoo Makelaardij

Copyright © 2020 Willdoo Makelaardij | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl